(iOS) Abacus Lesson - ADD and SUB - odblokować (nieograniczona liczba monet)
Mar 16, 2022 2:25:15 GMT -8
Post by chilugimsoftbeach on Mar 16, 2022 2:25:15 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Abacus Lesson - ADD and SUB - ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Abacus Lesson - ADD and SUB - IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokować (nieograniczona liczba monet) ▞▞▞
▞▞▞ Abacus Lesson - ADD and SUB - 2022 version ▞▞▞
Grafika, przejścia i animacje aplikacji mogą być dalej rozwijane... Poza tym byłoby wspaniale, gdyby była też opcja zmiany motywu aplikacji, a użytkownicy mieli wybór spośród różnych projektów aplikacji motywy, które aplikacja może pomieścić.
Nasz syn absolutnie to UWIELBIA! Zaczął wczoraj wieczorem i już prosi o aplikację mnożenia i dzielenia. Czy zrobisz również ułamki dziesiętne, pierwiastki kwadratowe i kwadraty? Jest to aplikacja, za którą zdecydowanie zapłacę.
łatwe do nauki
Aplikacja jest dobra, ale nie pokazuje l-2
Grałem teraz z kilkoma trenerami liczydła i nikt nie jest jedynym, który ma wystarczająco niską krzywą uczenia się i wystarczającą ilość informacji zwrotnych, abym zaczął rozumieć, w jaki sposób używa się liczydła.
bardzo, bardzo dobra aplikacja do nauki
Wysoce polecana aplikacja
Naprawdę dobra aplikacja. W razie potrzeby mogę pomóc w edycji tekstu do aplikacji
bardzo dobra aplikacja i pytania, pobierz aplikację
Bardzo fajnie nauczyłem się liczydła z tej aplikacji. Dziękuję za zrobienie tej aplikacji. I proszę również zrobić aplikację podziału, proszę I dziesiętne liczydło app.pleasee
Niesamowita aplikacja 👍😀😀😀😀 Można dodać sekcję testową lub ćwiczeniową
dziękuję mistrzu liczydła nauczyłem się od ciebie liczydła
Najlepsza aplikacja do nauki liczydła. To jasno wyjaśnione! Mam 10 lat i jestem na poziomie 2.
Kocham to! ma bardzo intuicyjny interfejs, a praktyka postępuje w naturalnym tempie (używając tylko 1s, potem 5s, itd.) dobrze wykonana!
Ułatwia ćwiczenie umiejętności liczydła. Przez całe życie miałem zły stosunek do liczb, więc pomyślałem, że spróbuję nauczyć się innego sposobu liczenia i obliczania. Jak dotąd tak dobrze i jestem wdzięczny, że ta aplikacja jest dostępna.
To bardzo dobra aplikacja, tak bardzo lubię tę aplikację
bardzo dobra aplikacja, do doskonalenia i praktyki. dzięki....!
moje doświadczenie w tej aplikacji jest bardzo miłe, moja sugestia jest taka, że proszę ją zainstalować, jest to bardzo pomocne w wykonywaniu dodawania matematyki, odejmowania, mnożenia.etc ....... .... .................................dziękuję 😉🤗🤗
doskonale .. proszę również zrobić aplikację mnożenia i dzielenia!
Abacus Lesson - ADD and SUB - Vzdělávání hhx
Ładny
Jestem dorosła iw końcu uczę się tego robić.
bardzo interesujące
Abacus Lesson - ADD and SUB - Haridus wgn
Bardzo fajna aplikacja
bardzo proste, ale interesujące i wykonalne dla wszystkich grup wiekowych.
Doskonała aplikacja. Gorąco polecam tę aplikację każdemu, kto chce nauczyć się liczydła.
Bardzo pomocny i łatwy w użyciu. Zawsze chciałem wypróbować Abacus, ta aplikacja jest idealna dla początkujących.
świetne instrukcje
Jak dotąd najlepsze darmowe liczydło?
Autor / twórca najwyraźniej ciężko pracował nad angielską częścią tej aplikacji. Dodatkowo, kroki do nauki są dobrze zdefiniowane i krótkie, obejmują tylko jeden aspekt użycia na raz, aby uniknąć nieporozumień. Wykorzystam to również do nauczania moich dzieci.
Doskonały
bardzo dobrze
powodzenia
Niesamowita i prosta aplikacja do nauki Abacus Math. Przyjazna dzieciom aplikacja, która jest bardzo łatwa w użyciu, gdy tak dużo się uczysz! Naprawdę doceniam czas i wysiłek, który zainwestowałeś w tę wspaniałą aplikację! Niech cię Bóg błogosławi
Minęły lata, ale ta aplikacja pomogła mi nauczyć się lepiej niż filmy z YT
bardzo jasne instrukcje. liczydło po prostu działa. dyskretne reklamy.
doskonały
To jest dobre
to jest bardzo ważne
Spanish Listen and Read (Learn Spanish) Εκπαίδευση yaq
Nie mam słów, aby wyrazić tę aplikację, używaj jej i wiem, ale dla mnie jest idealna
bardzo, bardzo przydatna aplikacja
dobra aplikacja
Naprawdę podobała mi się twoja aplikacja, zarówno mnożenie jeden, jak i dzielenie jeden, a także ta. ❤️❤️❤️ Edycja: -haha dziękuję, tak, ikona anime dziewczyny jest moją ulubioną.