Post by chilugimsoftbeach on Mar 16, 2022 2:43:24 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn German with flashcards! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn German with flashcards! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok jeton için hile kodu ▞▞▞
▞▞▞ Learn German with flashcards! 2022 version ▞▞▞
Almanca öğrenmek için çok faydalı. Önerilen.
Yapması gerekenler için yeterince iyi
Uygulama iyi bir başlangıç Uygulamasıdır, ancak ücretsiz sürümde yeni başlayanlar dışında herkes için sınırlamaktan çok uzaktır. Kelime sınırı, kendi içinde onu dört yıldıza çıkaracak şekilde yükseltilmelidir,İnternet kapalıyken sesi çalmıyor Gerekirse tüm ses verilerini indirirdim, böylece çevrimdışı kullanabilirdim
Şimdiye kadar kullandığım en iyi uygulama 🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️ Tavsiye ederim
Harika kelime oluşturma uygulaması.
Kelime eğitimi için çok faydalı. Ücretli sürümü kullanma. Yine de birkaç sorunum var: - Uygulamayı açmadığım sürece bildirimler hala çalışmıyor - hazır kategorilerde örnek cümle olmaması can sıkıcı
Bu uygulama, gün içinde kısa boş zaman aralıklarınız olduğunda öğrenmek için idealdir (ancak özel değildir). Kelime tekrarı etkilidir ve örnek ifadeler, öğrenme deneyimini daha da zenginleştirecek kadar karmaşıktır.
BİR TON TEŞEKKÜRLER GERÇEKTEN FAYDALI
Bu, yeni kelimeleri ezberlemek için en kullanışlı uygulama😍😍😍
Daha fazla kelime lütfen
Harika bir uygulama. Ücret karşılığı satın almak için satın alın.
Güzel.
Harika uygulama
iyi ve etkili, sadece daha fazla kelime eklenmesini diliyorum
Oldukça iyi çalışıyor, beğendim.
Almanca kelime hazinesi oluşturmak için mükemmel bir uygulama
Harika
Basit, yardımcı ve bir tür bağımlılık!
Bu uygulamayı sevdim. Çok basit, ancak etkili görünüyor. Her kelimeye cümle (en az bir) eklemenizi öneririm. Öğrendiklerimizin kullanımını ve gramer özelliklerini anlamamıza büyük ölçüde yardımcı olacaktır. Belki Reverso Context, Pons veya bunun gibi bir şeyden veri tabanını kullanabilir.
Şimdi harika çalışıyor 👍
Gerçekten tam yardım.
Katı uygulama
Harika
çok yararlı
Kelime dağarcığını geliştirmek için mükemmel bir araç. Keşke A1 A2 B1 B2 seviyeleri kelime listelerini de seçebilsek.
Bu uygulama gerçekten harika olabilir ve büyük bir potansiyele sahip olabilir, ancak buna günlük sınır koyarlar. Küçük ile sınırlayın. Günde sadece birkaç dakikanızı ayırabilirsiniz ve bu sizi sınırlamaya devam edecektir. Geliştiriciye önerim sınırın uzatılmasıdır. Sınır koymakta sorun yok ama lütfen büyük potansiyele sahip bu uygulamayla daha fazla zaman geçirmemize izin verin. Olursa çok güzel olur ve kesinlikle 5 yıldız verirdim.
Tercihleri değiştirdikten sonra bile metinden konuşmaya çalışmıyor.
şimdiye kadar harika bir bilgi kartı uygulaması ve makul fiyatlı
Gerçekten uygun fiyatlı!
Mevcut en iyi kelime eğitimi uygulaması. İsimler makalelerle eşleştirilir (kelime uygulamaları söz konusu olduğunda genellikle böyle değildir), çoğul biçimler verilir ve İngilizce-Almanca çevirinin genel kalitesi yüksektir. Ayrıca, uygulamanın tasarımı çok işlevsel ve yine de minimalisttir; estetik anlayışıma çok uygun. Şiddetle tavsiye ederim (5/5)
Eskiden inanılmazdı, ancak bir süre önce yaptıkları UI yeniden tasarımı, daha uzun kelimelerin artık bir satıra sığmamasına neden oldu. Bu gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor çünkü Almanca'da epeyce uzun kelime var ve bir kelimeyi böyle parçalanmış halde görmeye devam ettiğinizde ezberlemek daha zor. En azından tek satıra sığmayan kelimeler için yazı tipi boyutunu küçültme seçeneğine sahip olması gerekir. İlgisiz bir notta - cinsiyetleri hatırlamaya yardımcı olmak için makalelere renkli yazı tipi eklenmesi çok faydalı olabilir.
Pek çok uygulama denedim, ancak bu şimdiye kadarkilerin en iyisi
Mevcut en iyi Almanca kelime uygulaması. Uygulamadan bu yana -1 yıldız Kesinlikle her liste için kesin olarak yazılmış bir test seçeneğine ihtiyaç duyar. Esasen, cevabı yazmam gereken bir test moduna girmek için tek tek her kelimeyi bilmiyorum demem gerekiyor. Bunu yapmadan önce, aynı anda hem İngilizce hem de Almanca sunulur ve zihin her kelimeyi biliyormuş gibi yapabilir. Kör testi tercih ederim. Bu eklenirse, uygulama için 10$ ödeyeceğim ve eminim başkaları da öder.
güzel ve basit. Ödediğim 5 dolara değdiğini düşündüm
müthiş !!! dediğini yapar ve iyi yapar
Fruit Block Friends Casual udgt
Learn German with flashcards! Giáo dục srq
Çok iyi ve kullanıcı dostu
Lütfen kullanıcının renk seçmesine izin verin. Kural İstisnaları için DerDieDas kartlarım, Tekrar Kural Hatası için Kırmızı ile Mavi-Yeşil-Turuncu ve tekrarlanan istisnadan kurala hatalar için Sarı'dır.
Harika
Uygulama, kendi kelime ve fiillerinin eklenmesine izin verir
Gerçekten yardımcı olur. Kalıcı, ancak olmadığında sizi rahatsız eden appa'dan farklı bir anınız olduğunda!
Uygulamayı beğendim. Kelimeleri yazmak, ezberlemek için iyi bir yoldur. Keşke bazı örnekler içerse. Bazen bir kelimeyi cümlede nasıl kullanılabileceğine dair hiçbir fikriniz olmadan ezberlersiniz.
Learn German with flashcards! Izglītība yas
tam olarak bir kelime dağarcığı oluşturucusunun yapması gerekeni yapar ve bunu iyi yapar!
Learn German with flashcards! Izglītība yas
Yeni başlayanlar için hızlı bir şekilde kelime öğrenmek gerçekten yararlıdır. Dürüstçe tavsiye ederim.
Learn German with flashcards! Giáo dục srq
Kelimeleri ezberlemek için harika bir çerçeve.
Temel ama iyi. Premium sürüm, reklamları kaldırır ve sınırsız yeni kelime verir. Ama kelimelerin can sıkıcı belirsiz görüntülerini verir
Bir şeyler yanlış gitti. Kelimelerin telaffuzlarını duyamıyorum. tts'de sorun olduğunu ve ayarını değiştirmem gerektiğini söylüyor. Ama garip olan, iyi çalıştı ve aniden yanlış gitti. Hiçbir şey ayarlamadım. Henüz oldu
Robot Almanca'yı doğru telaffuz etmiyor.
Uygulama harika